Tjänster

Filmeffekter

Vapen / Pyroteknik / Sprängämnen

Vad kan vi göra för er produktion ?

Ett komplett paket med specialanpassade tjänster.

Idag använder många filmbolag på digitala effekter, det gör inte vi. Vi tror, att genom att använda filmvapen (lösskjutande vapen), squibs (för kropps träffar) och pyroteknik så uppnås en spänning som tydligt reflekterar sig i skådespelarnas reaktioner och agerande. När det gäller actionfilmer, krigsfilmer eller uppskalade scenarier med speciella vapen och fordon så finns vi där för er. Särskilda rekvisita? Inget problem, ni har hittat rätt företag. Vi tillverkar allt ni behöver. Från kopior på riktiga stridsvagnar till miniatyrfordon. Våra partners har varit i filmbranschen i många år och hjälper oss när det behövs.

Med hjälp av endast ett effektföretag som tillhandahåller rekvisita, vapen och pyroteknik säkerställs hög kvalitet och en avsevärt förbättrad budget.


Kontakt med myndigheter

Att ha rätt tillstånd för en filmproduktion kan vara en labyrint men måste finnas så att produktionen kan fortsätta. Låt oss hantera polis, brandkår och militär. De gör bara sitt jobb och måste vara säkra på att det är proffs som hanterar vapen och pyroteknik.

Vi har tillstånd att använda pyroteknik och sprängämnen kommersiellt men om ni vill använda era egna invanda pyrotekniker kan ni alltid använda oss som konsulter. På så sätt kan ni använda vår kompetens och certifieringar utan att behöva byta företag.


Vad säger våra kunder ?

Ingenting faktiskt, inte vi heller. Vi håller en mycket låg profil när det gäller kommande produktioner och engagemang. Det enda sättet att upptäcka vårt engagemang är i eftertextrena eller i evenemangsprogram. Vi använder NDA-överenskommelse åt båda håll tills produktionen är klar.