Om

Om oss

Vi är ett progressivt och innovativt team

Specialeffekt teamet

Erik Elmgren

Filmvapen och Pyroteknik


Erik är den man skall prata med när det gäller blankfire vapen, ammunition, pyroteknik och sprängämnen. Erik är certifierad av MSB för att använda pyroteknik. Han har också sprängkort  klass A för användning av sprängmedel samt ADR för transport av dessa. Erik hjälper er också med location services och alla tillstånd som behövs.

Mikael Dahlberg

Fordon & Rekvisita

 

Mikael är en av de sällsynta personer som kan bygga allt från skrot och bygga det riktigt snabbt. Allt från motorcyklar och pansarbilar till små fjärrstyrda maskiner, ingenting är omöjligt. Mikael ansvarar för fordon, tunga vapen, konstruktion och ser till att allt fungerar när produkten är på inspelningsplatsen.

Vad säger våra kunder


Ingenting faktiskt, inte vi heller. Vi håller en mycket låg profil när det gäller kommande produktioner och engagemang. Det enda sättet att upptäcka vårt engagemang är i eftertextrena eller i evenemangsprogram. Vi använder NDA-överenskommelse åt båda håll tills produktionen är klar

Jonas Johansson

Konsult / Vapentekniker


En inbiten jägare med militär bakgrund. Kan det mesta vad gäller vapenkonstruktion och ammunition. Tillverkar all blank ammunition själv. Jonas är godkänd av MSB för pyroteknik och är specialist på att få större scenarier att se trovärdiga ut.